Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO: Colegiul Tehnic „Ion Mincu“


  

 

   Elevii Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Focșani au primit ieri vizita reporterilor cotidianului nostru în cadrul campaniei Monitorul vine în liceul tău. Adolescenții ne-au primit cu inimile deschise, plini de voie bună și dornici să afle cât mai multe lucruri inedite despre ce înseamnă meseria de jurnalist. Curiozitățile elevilor au fost multe și dintre cele mai interesante, astfel că am făcut tot posibilul pentru a oferi răspunsuri cât mai precise și cât mai pe înțelesul lor, așa cum de altfel le-am explicat că trebuie să facă un jurnalist. Să facă dintr-o informație sau dintr-un eveniment, o știre interesantă și plăcută pentru lectură dar mai ales să facă o știre pe înțelesul tuturor.
   După ce i-am introdus puțin în lumea jurnalisticii, elevii au răsfoit parcă și cu mai mult interes ziarele pe care le-am distribuit, încercând să comenteze atât cu noi cât și cu colegii lor, subiectele care le-au atras cel mai mult atenția. Elevii ne-au mărturisit însă că ar vrea să găsească în paginile ziarului nostru mai multe rubrici de interes local pentru elevi. De asemenea, adolescenții s-au arătat interesați să afle unde își pot petrece timpul liber.
   Adolescenții au profitat de prezența noastră nu doar pentru a fura secretele meseriei de jurnalist, dar și pentru a ne mărturisi că doresc ca să vadă cotidianul nostru color, integral. I-am găsit pe elevi veseli și entuziaști însă la plecarea noastră i-am lăsat triști. Ne-au spus că și-ar fi dorit să mai petreacă timp cu noi și că regretă faptul că nu au parte de ore de jurnalism în fiecare zi. Ne-au promis totuși prietenia lor, mai nou pe Facebook. Acum, că ne-au cunoscut mai bine, elevii au spus că ne vor urmări mai cu atenție munca și atunci când vor avea ceva de spus, ne-au promis că nu vor ezita să ne solicite sprijinul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?