Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: „Ziua Porţilor Deschise” la Liceul Tehnologic


   Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu și-a prezentat, ieri, oferta  educațională pentru anul 2012-2013 în cadrul „Zilei Porților Deschise”. Cei prezenți au putut afla planul de școlarizare pentru învățământul primar și gimnazial, specializările liceale, precum și calificările obținute la absolvirea liceului, respectiv tehnician în turism, tehnician în gastronomie, organizator de banqueting, vânzător în alimentație publică și ospătar (chelner).
   Cu același prilej, profesorul de specialitate George Popa a organizat și o expoziție gastronomică intitulată „Decorarea mesei de Paște”, realizată de elevii claselor X-XIII de la profi-lele Servicii. Toate aranjamentele au fost jurizate de directorul adjunct Costică Zbârciog, inginera Lenuța Ciută, profesorul economist Camelia Marcu și maistrul Carmen Voineag.
   Aceștia au apreciat că prezentarea realizată de clasa a XIII-a este cea mai reușită, motiv pentru care reprezentanții acesteia au primit și diploma pentru locul I. Locul II a fost împărțit de elevii claselor a XI-a și a XII-a, iar pe locul III s-au clasat cei de la clasa a X-a.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?