Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Târgul firmelor de exerciţiu, la Colegiul Economic


   Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” va găzdui, joi, pentru al treilea an consecutiv, Târgul Național al Firmelor de Exercițiu. Evenimentul se înscrie în cadrul activităților prilejuite de Programul „Săptămâna Altfel” și se dorește a fi o rampă de lansare pentru elevii cu idei în domeniul afacerilor.
Târgul Național al Firmelor de Exercițiu va debuta încă de la orele 10.00, cu un simpozion cu tema „Provocări pentru educație și piața muncii în secolul XXI prin firma de exercițiu”. Cu această ocazie, vor fi prezentate lucrări ale profesorilor veniți din alte județe, care au confirmat deja participarea.
   La ora 14.30, va avea loc și deschiderea oficială a Târgului Firmelor de Exercițiu. Vor fi prezente pentru a-și  expune ideile fictive, dar geniale, de afaceri, 27 de firme de exercițiu din țară, la care se adaugă 8 firme de exercițiu de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani.
Târgul Național al Firmelor de Exercițiu este organizat la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani, la inițiativa și sub coordonarea Sonicăi Dărmănescu, director adjunct al acestei unități de învățământ, și a lui Bogdan Ciubotaru, directorul Colegiului „Mihail Kogălniceanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?