Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Geamurile primăriei, sparte de o tânără cu probleme psihice


   Sediul primăriei din comuna Golești a fost atacat cu pietre aseară, de o tânără care ar avea probleme psihice. Florina Silvica C., de 17 ani, a făcut țăndări două geamuri. Incidentul s-a produs în jurul orei 19.00. La fața locului au ajuns și polițiștii, care au identificat-o pe tânără. Aceasta a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, fiind internată în Secția de Psihiatrie.
   Polițiștii au confirmat informația și au precizat că se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs incidentul. „Polițiștii Secției 1 desfășoară activități de cercetare, pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei și pentru tragerea la răspundere penală a persoanei vinovate sau responsabilă civilmente, având în vedere împrejurările de comitere a faptei”, a afirmat comisarul șef Gicu Avasiloaie, șeful Poliției municipiului Focșani.
   Nu este prima dată când o persoană cu probleme psihice sparge geamurile unei primării. În 2011, la sfârșitul lunii noiembrie, un bărbat din Bălești a spart aproape toate geamurile primăriei din localitate. Anchetatorii spuneau atunci că Radu P. a recurs la acest gest din cauza problemelor psihice pe care le avea, dar și a alcoolului pe care îl consumase.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?