Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

VÂNT în toate regiunile ţării, până pe 31 martie


   Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare referitoare la intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 28 martie – 31 martie, în toate regiunile țării. În intervalul menționat, mai ales în timpul zilei, vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze ce vor depăși izolat 50 – 60 km/h. La munte intensificările vor fi susținute, cu rafale de peste 70 km/h.
   Miercuri, vremea va fi apropiată de regimul termic normal pentru aceasta dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și local ploi slabe ziua în jumătatea de est a țării, iar noaptea pe arii restrânse în regiunile nordice. În zona montană precipitațiile vor fi mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni. Noaptea vor fi condiții de brumă în centrul țării și în regiunile deluroase.
   Joi, vremea se va încălzi, cu precădere în sudul țării. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a teritoriului, unde va ploua pe arii extinse. În Oltenia, Muntenia și Dobrogea înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala, local, mai ales noaptea. În zona montană, în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 9 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?