Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

Se sparg mai multe străzi pentru apă şi canalizare


   Timp de o săptămână, în mai multe zone ale municipiului Focșani, se vor efectua lucrări la rețelele de alimentare cu apă și canalizare, în cadrul proiectului cofinanțat din fonduri europene „Reabilitarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare – Județul Vrancea UAT1 Focșani”.
Primăria Focșani a anunțat ieri că în perioada 26 martie – 5 aprilie se vor executa lucrări de către SC CUP SA Focșani, pe mai multe străzi.
   Pentru alimentare cu apă se va interveni pe Str. Antrepozite și Dionyssos (finalizare rețea), Str. Vrancei și str. Ecaterina Varga (finalizare brașamente de apă case), Str. Mărășești, Longinescu și Agriculturii (trasare rețea apă și începere lucrări).
   Pentru canalizare se lucrează pe străzile din zona Castel și se finalizează lucrările (montat gaighere, racorduri) pe străzile Aurora, Culturii și Scarlat Târnăvitu.
   În cartierul Mândrești se efectuează lucrări la sistemul de alimentare cu apă și canalizare pe str. Liliacului, str. Nuferilor, str. Bălți, str. Trandafirilor și str. Lăcrămioarei.
   Reprezentanții SC CUP SA au dat asigurări că în cazul acestor lucrări nu se va întrerupe furnizarea apei reci. „Pentru cetățenii din aceste zone vor fi doar incovenientele obișnuite de trafic, posibile aglomerări. Dar lucrările sunt etapizate pe zone, astfel încât să nu se creeze blocări. Zona centrală a orașului nu va fi afectată, întrucât lucrările nu se desfășoară în zone de trafic intens. Când va fi cazul să oprim apa, vom anunța din timp”, ne-a declarat Gheorghe Vasilescu, directorul SC CUP SA. Lucrările din proiectul denumit Vrancea Aqua se vor încheia anul viitor la Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?