Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Raed Arafat vine în Vrancea


   Membrii comitetului director al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea au participat, la finele săptămânii trecute, la Consiliul Național al Federației Naționale Sindicale „Ambulanța” din România, întâlnire care a avut loc la Sinaia. La eveniment a participat inclusiv subsecretarul de stat, Raed Arafat.
   În cadrul întrunirii au fost discutate aspecte privind noua Lege a Sănătății și s-a căzut de acord ca noul proiect legislativ să păstreze câteva anexe referitoare la asistența medicală de urgență din vechea lege. De asemenea, s-a discutat și despre plata orelor suplimentare ca linii de gardă, lucru ce nu va fi posibil din lipsa fondurilor, dar și despre problemele pe care le întâmpină SAJ Vrancea.
În urma unei discuții dintre managerul SAJ Vrancea  Mircea Stoenoiu cu Raed Arafat, s-a stabilit ca cel din urmă să vină peste aproximativ două săptămâni în Vrancea, pentru a evalua activitatea dispeceratului integrat ISU- SAJ- SMURD, dar și pentru a constata problemele financiare pe care le are Ambulanța Vrancea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?