Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Trupul lui Gabi Negoi va fi adus în ţară duminică


   Trupul neînsuflețit al lui Gabi Negoi, tânărul focșănean decedat la un spital din Franța, va fi adus în țară duminică. Acesta a murit acum trei zile, într-o clinică din Franța și va fi repatriat cu ajutorul președintelui Consiliului Județean, Marian Oprișan. Acesta a afirmat că era de datoria sa să se implice în acest caz. „Dumnezeu să-l ierte. Este un concetățean de-al nostru și era de datoria noastră să ne ocupăm de acest lucru. Trupul neînsuflețit va sosi în țară în cursul zilei de duminică și va fi înmormântat așa cum se cuvine pentru fiecare creștin, pentru fiecare cetățean al județului Vrancea, aflat într-o asemenea situație. Dumnezeu să-l ierte”, a spus Marian Oprișan.
   Întrebat dacă birocrația de la Casa de Asigurări de Sănătate a contribuit la drama familiei Negoi, Marian Oprișan a afirmat că după părerea sa, „toți românii care s-au îmbolnăvit în România, sunt într-o situație delicată în raport cu sistemul medical”. „Regimul Băsescu, în anul 2011, a ucis 100 de mii de pensionari și am spus foarte clar că până la finele anului 2012 vor muri 500 mii de pensionari, în România, din cauza cinismului cu care regimul portocaliu aflat la putere a condus lucrurile în sistemul sanitar și a modului în care a condus țara”.
   Prietenii focșăneanului Gabi Negoi vor să se întâlnească și sâmbătă seară, în Piața Unirii din Focșani, începând cu ora 17.00, pentru a-l comemora. De asemenea, ei vor s-o ajute pe mama lui, Elena, care și-a mai pierdut un fiu, dar și soțul. „Toți cei care dețin o fotografie cu Gabi din perioada în care era bine sunt rugați să vină între orele 17 – 19 în Piața Unirii pentru a putea face o poză la dimensiuni mărite. E foarte important să căutăm toți cei care deținem astfel de poze”, este unul dintre mesajele postate pe pagina de facebook a lui Gabi Negoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?