Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Reduceri substanţiale pentru vacanţa în ANTALYA


VERA CLUB MARE 5 */BELEK, reducere 25% până la 31 martie
  
   Hotelul este situat  pe plajă, la 5 km. de Belek, și la 40 km. de aeroport. Construit în 2008, cu o suprafață de  23.000 m p, hotelul are în total 370 camere. Printre facilitățile hotelului,  se numără: restaurant principal, 3 restaurante à la carte, piscină exterioară cu topogane, piscină exterioară și loc de joacă pentru copii, bufet pentru copii în restaurantul principal, miniclub (4-12 ani) și junior club (13-16 ani). Plaja este cu nisip, cu o lungime de 150 m.

RIXOS PREMIUM 5*/BELEK, reducere 20% până la 31 martie

   Hotelul este situat pe malul mării, la 40 km. de aeroport, având o suprafață totală de 405.000 mp și 769 camere. Printre facilitățile hotelului, se numără: restaurant principal, restaurant pentru copii, 10 restaurante à la carte, piscină interioara, piscină pentru copii, topogane, aquapark TROYAQUA, delfinariu, transfer la terenurile de golf, terenuri pentru diverse sporturi, cel mai mare centru Spa &wellness certificat din Turcia, Rixi Club pentru copii cu vârste cuprinse între 4-12 ani. Plaja este cu nisip, de 1.000 m lungime și 100 metri lățime.

BELEK BEACH  5*/BELEK, reducere 22% până la 31 martie

   Hotelul se află pe malul mării, la 45 km. de centrul orașului Antalya și la 35 km. de aeroport, în central stațiunii Bogazkent, la 7 km. de Belek. Pe o suprafață de 38.000 mp, resortul pune la dispoziția turiștilor piscină interioară cu încălzire, piscine exterioare pentru adulți și copii cu 3 topogane acvatice, facilități de Spa, internet wireless în lobby, plajă cu nisip.

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL 5*/BELEK, 25% până la 31 martie

   Hotelul se află pe malul marii, la 5 km. de Belek și la 40 km. de aeroport. Are 447 camere, repartizate în 7 corpuri, fiecare cu 4 etaje. Printre facilitățile hotelului, se numără: restaurant principal, 5 restaurante à la carte, piscină interioară și exterioară și aquapark pentru adulți și copii, piscine SPA în grădină, centru SPA, club pentru copii. Plaja are nisip fin și o lungime de 150 m.

VOYAGE BELEK GOLF SPA 5*/BELEK, 25% până la 31 martie

   Hotel este situat  pe malul mării, la 2 km. de stațiunea Belek  și la 35 km. de aeroport. Renovat în 2010, are 587 camere și 93.500 mp. Printre facilitățile hotelului, se numără: 2 restaurante  principale, 8 restaurante à la carte, piscină interioară, piscină exterioară pentru adulți și copii, piscine pentru relaxare, piscine pentru adulți, aquapark (5 topogane pentru adulți și unul pentru copii), parc de distracții – gratuit pentru copii între 3-15 ani, centru SPA, facilități pentru sporturi, plajă de nisip lungă de 300 m, 2 pontoane, Family beach club, Adult Beach Club.

VOGUE AVANT GARDE 5*/KEMER, 27% reducere până la 31 martie

   Hotelul este situat pe malul mării, la 45  km. de aeroport. Hotelul are 366 camere și o suprafață de 140.000 mp. Printre facilitățile hotelului, se numără: restaurant principal, 6 restaurante à la carte, water world (4.000 mp) cu piscină interioară, piscină exterioară pentru adulți și copii, aquapark pentru adulți și copii, lunapark, mini club, club pentru adolescenți, centru Spa&Wellness. Plaja este de nisip și pietricele pe o lungime de 700 metri.

AKKA ANTEDON  5*/KEMER, 30% reducere până la 31 martie

   Situat la malul mării, la 20 km. de central orașului Antalya și la 50 km. de aeroport, hotelul este localizat în zona Beldibi. Printre facilitățile hotelului, se numără: 10 restaurante à la carte, 13 baruri, centru Spa&Wellness, aquapark cu 10 topogane, 16 piscine. Plaja este de nisip cu o lungime de 720 m și 2 diguri din care unul exclusivist.

MERYAN HOTEL 5*/ALANYA, 20% reducere până la 31 martie

   Localizat pe malul mării, la 90 km. de aeroport, hotelul este situat la 32 km. de Side.
Camerele dispun de: telefon, televizor, minibar, aer condiționat, seif, uscător de păr, balcon.
Hotelul dispune de următoarele facilități: restaurant principal, baruri, cort cu specialități turcești, două piscine exterioare, piscină interioară, două piscine pentru copii, trei tobogane, loc de joacă și club pentru copii, baie turcească, saună, centru fitness, centru de înfrumusețare, Spa, biliard, tenis de masă, sală de jocuri, internet cafe, volei pe plajă, wind surfing (cu licență), canoe, programe de animație, amfiteatru, discotecă, internet wireless în lobby, sală de conferințe. Plaja este cu pietre și pentru acest motiv recomandăm încălțări speciale pentru intrarea în apă.

SUENO  BEACH  5*/SIDE, 20% reducere până la 31 martie

   Hotelul este pe malul mării, la 70 km. de centrul orașului Antalya și la 60 km de aeroport. Hotelul se află la 1 km. de Side. Camerele sunt dotate cu: telefon, televizor, minibar, seif, aer condiționat centralizat, uscător de păr, conexiune internet, mochetă, balcon. Hotelul oferă turiștilor săi: restaurant principal, 6 restaurante à la carte (oriental, pescăresc, italian, mexican, turcesc, barbeque), 15 baruri, 6 piscine exterioare, piscină interioară încălzită, aquapark cu 7 tobogane, piscină pentru copii, lunapark, saună, baie turcească, baie cu aburi, solar, centru fitness, activități sportive, teren de tenis, echipamente pentru tenis, jocuri pe plajă, jocuri la piscină, gimnastică în apă, volei, basket, fotbal, tenis de masă, volei pe plajă, boccia, darts, mini-fotbal, mini-golf, spectacole în timpul serii, aerobic, discotecă, cinema, club Lollipop pentru copii, programe de animație. Plaja este cu nisip iar șezlongurile și umbrelele sunt gratuite.

   Vă așteptăm la agenția PARALELA 45, filiala Focșani, strada Cuza-Vodă, Nr. 10 (telefon 0237.633.663),  iar pe posesorii de CARD AVANTAJ îi anunțăm că își pot achiziționa vacanța în 3 rate egale, fără dobândă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?