Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

A pierdut bunurile furate


Un adolescent, din Andreiașu de Jos, a furat mai multe bunuri din casa unui vecin plecat în străinătate. Nu a ajuns acasă decât cu o damigeană cu  țuică, căci a pierdut pe drum tot ce furase.
Anchetatorii spun că H. C. C.  era sub influența băuturilor alcoolice când a decis să intre în casa părții vătămate, în iunie 2011. Fusese la discotecă în seara aceea, unde consumase băuturi alcoolice. În drum spre casă, a decis să-l viziteze pe vecinul său, în lipsă.
A pătruns în locuință spărgând un geam. A luat un prelungitor, un uscător de păr și damigeana de zece litri cu țuică. La damigeană a ținut cel mai mult, din moment ce doar cu ea a ajuns acasă, restul bunurilor pierzându-le pe drum. Auzind că i-a fost spartă locuința, partea vătămată a venit din străinătate, ocazie cu care a constatat că nici scaunele nu-i mai ies la număr, dar nici hainele.
Băiatul a recunoscut fapta așa cum și-o amintea, respectiv că a furat numai uscătorul, prelungitorul și damigeana. Partea vătămată s-a constituit parte civilă cu 6.000 de lei, reprezentând valoarea bunurilor sustrase, contravaloarea biletelor de deplasare în România și geamul spart. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?