Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Şase case sparte, patru suspecţi reţinuţi


   Patru tineri, din Cotești și Cîrligele, au ajuns în fața judecătorilor ieri, cu propunere de arestare preventivă. Cei patru sunt principalii suspecți ai mai multor furturi din locuințe, fapte comise pe raza comunei Cotești.
   Polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Cotești erau cu ochii pe cei patru de mai multă vreme. Pe data de 14 martie, oamenii legii i-au identificat pe Marian C., de 28 de ani, Iulian C., de 21 de ani, și Radu D., de 21 de ani, toți din comuna Cotești, și pe Mirel P., de 23 de ani, din comuna Cîrligele. Oamenii legii spun că aceștia au spart șase locuințe, din septembrie anul trecut și până pe 12 martie, ceea ce înseamnă că ultima spargere au dat-o cu două zile înainte de a fi prinși. Bunurile furate de aceștia depășesc suma de 15.000 lei, iar polițiștii spun că prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.
   După ce au fost prinși, suspecții au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, ei au ajuns în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?