Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FC Panciu nu a avut milă de şoimii din Mirceşti


   Profitând de pauza competițională, echipa de fotbal FC Panciu a susținut ieri după-amiază pe teren propriu un meci de verificare împotriva unei echipe de liga a patra, Åžoimii Mircești, amical pe care păncenii l-au controlat de la un capăt la celălalt. Golurile echipei pregătite de Ionică Serea și Dănuț Bolocan au fost marcate de Mădălin Predoiu (2), Cătălin Tudor, Ionuț Radu (din penalty) și Cosmin Corbea, dar păncenii au irosit cu nonșalanță alte patru-cinci ocazii mari de gol.
   FC Panciu a evoluat în amicalul de ieri cu: Gabriel Lazăr (George Lazăr) – Voinea (C. Corbea), Gurguiatu, Ov. Radu, Cl. Mihai (Fl. Beșa) – Căt. Tudor (I. Gălățeanu), R. Stan (P. Cioran), Cr. Bîra, B. Stoian – Predoiu, I. Radu (G. Stoian). Jucătorii i-au dedicat victoria portarului Gabriel Lazăr care ieri și-a aniversat ziua de naștere. Vinerea viitoare, în cadrul etapei a XVI-a, FC Panciu va juca pe Stadionul Orășenesc împotriva Ceahlăului II Piatra Neamț.
   Partea a doua a sezonului va fi abordată cu toată seriozitatea de echipa pănceană. „Obiectivul nostru rămâne același, locurile 1-2. Avem un lot omogen, dar plecările lui Bucătaru și Costin ne-au dat peste cap puțin. Până la debutul campionatului vom aduce maxim doi jucători. Mulțumim domnului primar al orașului Panciu, Ion Petre, pentru că este alături de fenomenul fotbalistic și sperăm ca și Primăria și Consiliul Local din Panciu să fie alături de noi și să ne ajute la îndeplinirea acestui obiectiv și, împreună, să realizăm performanțe care nu au mai fost obținute în istoria echipei din Panciu”, a spus Serea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?