Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Doi maiştri-instructori nu au catedre


   Doi maiștri-instructori nu și-au găsit posturi ieri, la ședința privind restrângerile de activitate ce a avut loc la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ) Vrancea. Dintre cele 43 de cadre didactice ce au intrat în restrângere de activitate, 40 au reușit să își găsească un alt post pentru anul școlar 2012 – 2013.
   Pentru doi maiștri instructori, cel puțin pentru moment, nu a fost identificat nici un post vacant. Un alt maistru- âinstructor, aflat la rândul său în restrângere de activitate, nu și-a depus dosarul în vederea identificării vreunei posibile catedre vacante. „După realizarea planului de școlarizare, pentru clasa a IX-a au fost școli care nu au siguranța că fac câte două sau trei clase. Dar după această repartizare, se va vedea dacă mai apar ore. Până la 1 septembrie se rezolvă, nu am avut niciodată cazuri nerezolvate”, a declarat Flori Vrânceanu, din cadrul ISJ Vrancea.
   Pe data de 22 martie vor fi emise și comunicate deciziile de repartizare pe posturile repartizate în cadrul ședinței de ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?