Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Vedetele s-au întâlnit cu designerii la Gopo Fashion Night


   Ada Condeescu, George Piștereanu, Ana Ularu și Florin Piersic Jr. se numără printre vedetele care au participat la Gopo Fashion Night, joi seară, la magazinul Cocor din Capitală, un eveniment la care designerii români și-au prezentat oferta de ținute pentru covorul roșu al galei premiilor Gopo.
Vedetele prezente la eveniment și-au putut alege ținuta pentru gala premiilor Gopo – care va avea loc pe 26 martie – dintre creațiile celor mai importanți designeri români.
   Astfel, pe covorul roșu și-au făcut apariția Ada Condeescu și Ana Ularu, nominalizate la premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal, Ioana Flora, George Piștereanu – câștigătorul premiului pentru tânără speranță în 2011, Florin Piersic Jr., Mirela Oprișor – recompensată anul trecut cu premiul Gopo pentru cea mai bună actriță -, dar și vedetele de televiziune Diana Dumitrescu, Dana Rogoz, Cătălina Grama (Jojo) și Andreea Ibacka.
   Vedetele care au participat la Gopo Fashion Night au optat pentru ținute casual-chic: rochii lejere, tricouri largi și pălării colorate. Pe lângă creațiile vestimentare, invitații au avut parte și de sesiuni de machiaj oferite de reprezentanții MAC Cosmetics și Peggy Sage. Pentru cea de-a patra ediție Gopo Fashion Night, designerii români Lena Criveanu, Iulia Dima, Adelina Ivan, Cristian Samfira, Wilhelmina Arz, Ludmila Corlățeanu, Dorin Negrău, Claudia Castrase, Norina Stoica, Andreea Tincu, Ramona Cojocaru, Florentina Stoenescu, Florentina Giol, Alexandra Ghiorghie, Gina Butiuc și Kinga Varga le-au pus la dispoziție vedetelor creații elegante pentru covorul roșu de la gala premiilor Gopo 2012. De asemenea, Mihai Albu a prezentat o colecție impresionantă de pantofi și genți, iar Sabion, Prochaine, Lorina Bijoux și Oana Lazăr au propus bijuterii spectaculoase, ce vor completa ținutele actorilor.
Atmosfera evenimentului a fost înveselită de prăjiturile colorate și torturile din marțipan în formă de pantofi și genți și, după modelul celebrei gale Oscar, invitații au primit ciocolată în forma trofeului Gopo. Cea de-a șasea ediție a galei premiilor Gopo va avea loc pe 26 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?