Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Condamnaţi la închisoare deoarece au bătut un poliţist, în gară


   Cei doi frați acuzați că au bătut un polițist în Gara din Focșani, vor executa pedepsele la care au fost condamnați. Curtea de Apel Galați a casat în parte sentința aplicată de Judecătoria Focșani în cazul fraților George și Lucian N. și a dispus ca aceștia să execute pedepsele.
   Mai mult decât atât, ei au fost obligați și la despăgubiri mai mari către partea vătămată, respectiv un polițist din Buzău. „Înlătură din conținutul sentinței penale recurate dispoziția prin care s-a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepselor principale aplicate inculpaților N. George Marian și N. Lucian și dispune ca inculpații să execute pedepsele aplicate prin privare de libertate. (…) Majorează de la 20.000 lei la 25.000 lei cuantumul daunelor morale la care au fost obligați inculpații către partea civilă”, este sentința dată de magistrații Curții de Apel Galați, care este definitivă. Cuantumul pedepsei nu a fost modificat.
   Fapta pentru care au fost cer-cetați și condamnați cei doi frați datează din luna septembrie a anului trecut. Inculpații ieșeau dintr-un local și nu aveau un comportament tocmai civilizat, motiv pentru care au fost apostrofați de un polițist buzoian, aflat în tranzit prin Focșani. Nu a contat faptul că este un om al legii, cei doi frați     l-au luat la bătaie. Amândoi au fost arestați preventiv, după ce au fost prinși în timp ce vroiau să fugă din țară prin vama Turnu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?