Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Robert De Niro, incognito la un adăpost pentru oamenii străzii


   Un actor de talia lui Robert De Niro își ia întotdeauna în serios rolurile, chiar dacă este vorba despre filme de artă sau simple comedii comerciale. De această dată, pentru a intra cât mai bine în pielea personajului din noul său film, ‘Being Flynn’ marele De Niro și-a petrecut o zi într-un adăpost destinat oamenilor străzii din Boston, Massachusetts, murdar și îmbrăcat în zdrențe, printre ceilalți oameni fără adăpost. 
   Actorul a trecut neobservat printre ceilalți oameni ai străzii și printre angajații adăpostului social, ascultând chiar și o conversație despre actorul Robert De Niro, între angajații care nu au bănuit nimic. ‘A petrecut o zi la adăpostul pentru oamenii străzii Pine Street Inn, locul unde Nick Flynn, cel care a scris memoriile după care se face filmul, a lucrat o perioadă de timp. Åži-a tras o șapcă pe cap și s-a prefăcut că este răcit, așa că și-a acoperit și fața. A fost și un moment interesant în care cineva care lucra la adăpost a spus: ‘Oh, poate Bob De Niro va interpreta rolul meu’. Acel angajat a auzit că facem un film despre acest adăpost și nu și-a dat seama că Bob De Niro se afla la doi pași de el’, a povestit regizorul Paul Weitz. ‘Lui Robert îi place să interpreteze rolul unor personaje reale așa că încerca să intre în contact cu realitățile acelui adăpost. El i-a urmărit pe oamenii din adăpost, cum vorbeau, cum gesticulau, stările lor sufletești’, a mai adăugat regizorul Paul Weitz.
   De Niro și-a petrecut o zi deghizat și în districtul financiar din New York pentru a înțelege mai bine cum este să fii unul dintre acei oameni ‘invizibili’ ai străzii în metropola americană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?