Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Trei beneficiari au decedat


   Trei bătrâni, care locuiau în Căminul pentru persoane vârstnice „O nouă șansă” din Mărășești, au decedat. Mai exact, din data de 10 noiembrie 2011, când Căminul de la Mărășești și-a primit primii beneficiari, și până în prezent, trei persoane au trecut în lumea celor drepți.
   Directorul interimar al căminului, Gabriela Gavriliu, spune că cei trei bătrâni au decedat din cauza unor afecțiuni cronice, de care sufereau de multă vreme, dar și datorită vârstei înaintate. „Este vorba de doi bărbați de 86 și 84 de ani, și o femeie de 87 de ani. Sufereau de afecțiuni cronice. Familia a dat banii de înmormântare, iar noi ne-am ocupat de cele necesare. Pomenile au fost făcute la noi, la cămin. Ar trebui să ne obișnuim cu aceste situații, mai ales că suntem într-un cămin de persoane vârstnice, unde beneficiarii sunt bătrâni, pe ultimul lor drum din viață”, a spus Gabriela Gavriliu.
   În prezent, 30 de persoane locuiesc în Căminul pentru persoane vârstnice din Mărășești, iar astăzi mai este așteptat un nou locatar. Gabriela Gavriliu a adăugat că mai sunt și alte persoane care și-au depus dosarele de înscriere, urmând ca în perioada imediat următoare acestea să fie analizate. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?