Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Profesorii pot deveni experţi în management educaţional


   Cadrele didactice care vor să facă parte din corpul național de experți  în management educațional sunt așteptate la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean, pentru a-și depune dosarele. Completarea formularului de selecție online, în aplicația informatică, se realizează până pe 5 martie, urmând ca pe 6 mai să fie afișate listele cuprinzând candidații admiși în această etapă.
   Potrivit calendarului oficial aprobat de Ministerul Educației, depunerea portofoliului cu documentele prevăzute la articolul 7 din Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în management educațional, aprobată prin OMECTS nr. 5549/2011, la Inspectoratul Åžcolar, de către candidații declarați admiși după etapa de selecție online, se va face în perioada 7-12 martie.
   Evaluarea portofoliilor candidaților de comisiile de evaluare constituite la nivelul Inspectoratului Åžcolar, dar și la nivelul Ministerului se va face în perioada 15-28 martie. Rezultatele parțiale vor fi prezentate pe 29 martie, candidații nemulțumiți având posibilitatea să depună contestație în perioada 30 martie-5 aprilie.
   Transmiterea de către Ministerul Educației a rezultatelor contestațiilor la Inspectoratul Åžcolar se va face în data de 12 aprilie. Pe 20 aprilie se va emite ordinul de ministru privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul național al experților în ma-nagement educațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?