Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Mărţişoare de la poliţişti pentru şoferiţe


   Numărul șoferițelor care încalcă regulile de circulație și care produc accidente grave este de aproximativ 4-5 ori mai mic față de numărul bărbaților.

   Polițiștii vrânceni împreună cu doi colaboratori au ieșit ieri, în trafic, pentru a le oferi șoferițelor, mărțișoare. Gestul oamenilor legii nu este o noutate, ei făcând acest lucru de foarte mulți ani, în zilele de 1 și 8 martie. „În această zi, care marchează începutul primăverii mult așteptate, polițiștii vrânceni le-au sărbătorit în trafic pe doamnele și domnișoarele șoferițe și le-au mulțumit pentru modul prudent în care acestea se comportă în trafic. Statistica demonstrează că numărul șoferițelor care încalcă re-gulile de circulație și care produc accidente grave este de aproximativ 4-5 ori mai mic față de numărul bărbaților care se află în această postură. În speranța că și domnii conducători auto vor înțelege că regulile de circulație trebuie respectate întocmai și că vor lua exemplul doamnelor și domnișoarelor șoferițe, astăzi (ieri – n.r) polițiștii rutieri le-au oferit conducătoarelor auto o floare și o felicitare, iar partenerii noștri deja tradiționali, o societate de asigurări și o firmă distribuitoare de produse cosmetice, le-au oferit doamnelor din trafic mărțișoare, produse cosme-tice și de întreținere”, au transmis polițiștii vrânceni printr-un comunicat de presă.
   Totodată, oamenii legii urează tuturor doamnelor și domnișoarelor „La mulți ani!” de mărțișor și le doresc să aibă o primăvară frumoasă, multă sănătate și spor în tot ceea ce doresc să realizeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?