Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fiu de pedelist condamnat pentru viol


   Vasile Adi Olteanu, fiul fostului viceprimar pedelist al comunei Urechești, a fost condamnat în dosarul în care era acuzat de viol. Bărba-tul a fost judecat pentru că ar fi abuzat de o tânără de 16 ani.
Olteanu a primit, în prezenta cauză, căci mai are și alte dosare pe rol, trei ani și două luni de închisoare, dar poate face recurs. „Admite în parte acțiunea civilă promovată de partea civilă D. A. D.. În temeiul articolului 14 Cod procedură penală, obligă inculpatul către partea civilă la 2.000 lei cu titlu de daune morale”, se arată în sentință.
   Fapta pentru care Olteanu junior a dat explicații în fața judecătorului, datează din cea de-a doua seară de Crăciun, din anul 2010. Victima sa, o copilă de 16 ani, a povestit familiei prin ce a trecut și ulterior a depus plângere. Victima a spus că a fost abuzată sexual de patru ori, în noaptea aceea. La un moment dat, ea ar fi încercat să fugă, dar a fost întoarsă din drum de inculpat. A scăpat din mâinile bărbatului abia spre dimineață.
   Olteanu a fost arestat preventiv într-un alt dosar, în care este acuzat de furt calificat, lovire și ultraj contra bunelor moravuri. Procurorii spun că bărbatul l-ar fi lovit chiar pe tatăl său, a făcut scandal și ar fi furat o turmă de porci. Scandalul a avut loc în noaptea de 16 spre 17 august 2011, când bărbatul a petrecut într-un bar din Popești, ocazie cu care a consumat băuturi alcoolice.
   După ce a oferit clienților barului un adevărat spectacol, mimând un act sexual, Adi și-a luat prietenii de pahar acasă. Pentru că tatăl său le-a cerut să plece și să facă liniște, bărbatul a luat o bucată de lemn și și-a lovit părintele. Pe parcursul anului trecut, inculpatul ar fi comis mai multe fapte de furt. Printre obiectele furate se numără un plug, 12 porci care mâncau pe un islaz, dar și plăcuțele de înmatriculare de la o mașină. Dosarul este încă în curs de judecare, la Judecătoria Focșani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?