Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Tone de alimente pentru rezidenţii Crucii Roşii Vrancea


   Cincisprezece tone de alimente neperisabile, în valoare totală de 131 mii lei, au fost aduse, ieri, ca ajutoare, rezidenților Crucii Roșii Vrancea din Locuința protejată pentru persoanele în vârstă „Acasă” din Gugești, celor din casa „Micul Rosmalen” din Oreavu, precum și persoanelor aflate în nevoie din satul Oreavu.
   Ajutoarele au venit din partea Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, reprezentată de directorul Gheorghe Popescu care, cu sprijinul voluntarilor și al Arhiepiscopiei Târgoviște – Mitropolit Nifon Mihăiță (fost președinte al Crucii Roșii Române), a reușit să le adune și să organizeze convoiul umanitar.
   Ajutoarele au fost descărcate la locuințele protejate amintite, precum și la preotul paroh din Oreavu care, împreună cu voluntara Crucii Roșii care îngrijește bătrânii din casa „Micul Rosmalen”, va distribui pachetele alimentare tuturor familiilor din sat aflate în nevoie. „Având în continuare sprijin din partea parohiilor din județ, și în baza convenției încheiate cu Consiliul Județean, Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița va proceda în continuare la colectarea de ajutoare pentru zonele afectate de zăpadă, și în special pentru oamenii din Vrancea”, a declarat Gheorghe Popescu, directorul Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița.
   Potrivit celor spuse de Rodica Davidean, directorul instituției vrâncene de caritate, cea mai mare parte a alimentelor va rămâne ca rezerve pentru locuințele Crucii Roșii din județul nostru. „Acest ajutor este mai mult decât binevenit. Astfel, având alimentele asigurate, contribuțiile venite pentru întreținere din pensiile rezidenților noștri le putem îndrepta către achiziționarea de materiale necesare pentru repararea caselor distruse de zăpadă”, a precizat Rodica Davidean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?