Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

VIDEO şi GALERIE FOTO: Protestatarii vrânceni merg în Piaţa Universităţii, din Bucureşti


  

 

   Zeci de vrânceni au protestat și aseară, în Piața Unirii din Focșani. Au cerut demisia președintelui Traian Băsescu și a Guvernului Ungureanu. Protestatarii vrânceni vor să meargă la București, pentru a se alătura „colegilor” din Piața Universității.
   În fiecare săptămână, într-o zi care urmează a fi stabilită, câte 50 de protestatari vrânceni vor fi în capitală. „Prin mișcarea noastră civică, am luat hotărârea să plecăm 50 de persoane la București. Transportul este gratuit. Vom merge în Piața Universității, să fim alături de bucureștenii care vor ca această țară să devină o țară liberă, democratică. La ora actuală suntem niște comuniști, pentru că ne conduc comuniștii. Haideți cu toții la București, să ne cerem drepturile europene. Avem nevoie de salarii europene, nu salariile de mizerie care sunt la noi în țară. Această Mișcare va învinge pentru cei care sunt aici, dar și pentru cei care trec pe stradă sau stau în case. Fraților ieșiți afară, avem nevoie de dumneavoastră”, a spus un protestatar.
   Tudorel Hozoc vrea ca cei care vor veni la putere să îi ajute pe tineri, nu ca actuala putere. „În continuare, noi tragem speranța că acest partid (PD-L-n.r.) va dispărea. Cerem sprijinul și celor care trec pe lângă noi, nepăsători, să vină aici lângă noi și să strigăm cu toții «Jos Băsescu!». La televizor se vorbește despre fondurile europene. În țara nostră Pardidul Democrat Liberal a împrumutat peste 20 de miliarde de euro, bani de care au profitat numai pedeliștii. Avem speranța că cine va veni la conducerea țării îi va ajuta pe tineri cu proiecte și să nu le mai închidă ușile”, a spus Tudorel Hozoc. 
   Protestatarii au ținut să dezmintă zvonurile împrăștiate de pedeliști, cum că ar fi plătiți pentru a manifesta împotriva guvernanților. „Oamenii PDL-ului spun pe la colțuri că noi primim bani ca să venim aici. Dar dacă tot discută că noi suntem plătiți, să vină și ei aici, ca să ia bani împreună cu noi, sau să ne alunge din această piață, dacă o duc atât de bine. Celor de la conducere nici nu le pasă de noi că noi stăm în frig, de atâtea zile. Protestăm de o lună și jumătate în Piața Unirii, dar guvernanții nu ne bagă în seamă. Ceea ce le transmitem guvernanților este că noi vom câștiga”, a spus un alt protestatar.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?