Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Pompierii curăţă zăpada de pe acoperişuri


   Pompierii focșăneni au mers la Colegiul Național Unirea din Focșani, ieri dimineață, pentru a îndepărta zăpada de pe acoperișul clădirii. Copiii s-au întors la școală și pentru ca viața să nu le fie pusă în pericol, conducerea unității de învățământ a cerut sprijinul pompierilor pentru a îndepărta zăpada de pe acoperiș. 
   Tot ieri, pompierii militari au avut alte câteva zeci de misiuni de îndepărtare a zăpezii depuse pe acoperișuri, dar și pentru înlăturarea țurțurilor formați la streșini. Ei au acționat pentru îndepărtarea zăpezii și a țurțurilor de pe acoperișurile unor blocuri de locuit, grădinițe, săli de sport și instituții publice, respectiv Direcția de Sănătate Publică, Muzeul Vrancea și Direcția Județeană pentru Cultură.
În aceeași zi, paramedicii SMURD au avut 12 intervenții la situații medicale de urgență. S-a intervenit în municipiile Focșani și Adjud, dar și în comunele Homocea, Pufești, Vulturu, Boghești și Păunești. Paramedicii din cadrul Secției de Pompieri Adjud și Detașamentului de Pompieri Focșani au acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și transportul pacienților la spital.
   Printre motivele pentru care au fost solicitați paramedicii se regăsesc afecțiunile cardiace, problemele respiratorii și stările de lipotimie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?