Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Karateka vrânceni, pe podium la „Cupa Dojo- Casa Panciu“


   Sala Antilopa din București a găzduit, duminică, 19 februarie, a XI-a ediție a „Cupei Dojo – Casa Panciu”, prima etapă națională de karate SKDUN, întrecere organizată sub tutela departamentului de karate SKDUN din cadrul Federației Române de Arte Marțiale. La competiție au participat peste 450 de concurenți, din 30 cluburi, care s-au întrecut la probele de kata și kumite individual.
Acest concurs a deschis practic sezonul competițional 2012 pentru că în data de 3 martie se va desfășura la Complexul Concordia din Chiajna Campionatul Național Individual de karate SKDUN.  „Am avut nevoie de o astfel de competiție pentru a intra puțin în ritm. Sportivii mei s-au comportat destul de bine ținând cont că vacanța de iarnă a fost destul de lungă. Copiii au revenit la antrenament puțin mai greu și, ținând cont și de a doua vacanță datorată zăpazii, putem spune că am avut un start de an puțin mai anevoios”, ne-a declarat sensei Daniel Fusaru.

Rezultatele sportivilor de la CSM 2007 Focșani, secția arte marțiale și CS Satori Focsani – karate club:
Loc I: Pantazică Dragoș – kata , Postolache Bogdan – kumite , Murea Åžtefan – kata.
Loc II: Saghin Felicia – kata.
Loc III: Alpreotesei Bogdan – kata , Dochioiu George – kata , Nemuț Laurențiu – kumite , Pantazică Dragoș – kumite și Postolache Bogdan – kumite .
Sportivii sunt antrenați de sensei Daniel Fusaru (4 Dan karate shotokan) și sempai Marius Pahoni (1 Dan).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?