Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Rugbiştii de la LPS, locul 2 la Cupa Metrorex


   Echipa de rugby Under 19 a Liceului cu Program Sportiv Focșani s-a clasat pe locul doi la ediția din acest an a Cupei Metrorex, întrecere care s-a desfășurat pe Stadionul Ciurel din Capitală. Formația antrenată de Viorel Ion și Romeo Păun a fost depășită în clasament de formația organizatoare, Metrorex București, echipă pe care focșănenii o vor întâlni în prima etapă a returului Diviziei Naționale U19.
În perioada 23 -29 februarie, componenții echipei Under 19 vor efectua un stagiu de pregătire la Năvodari. Pentru gruparea de pe Milcov prima confruntare oficială din acest an este programată pe 17 martie, când formația de pe Milcov va evolua pe terenul celor de la Metrorex. LPS Focșani se află pe locul doi în clasamentul Diviziei Naționale, fotoliul de lider fiind ocupat de CSÅž Bîrlad.
   Obiectivul echipei de pe Milcov la finalul sezonului regulat este obținerea unei medalii la turneul final al Diviziei Naționale și se va lupta pentru primele două poziții ale clasamentului cu echipele CSÅž Bîrlad și CSÅž Unirea Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?