Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Teatru şi muzică la Panciu


   Casa de Cultură din Panciu a găzduit, miercuri seară, reprezentația „Teatru și Muzică”, organizată cu sprijinul Primăriei Panciu. În deschidere, tinerii actori pănceni, coordonați de profesoara Ana Maria Păstrăguș și de regizorul Cătălin Eduard Sfîrloagă, au dat viață personajelor din schița „Vizită”, de I.L.Caragiale, după care, Noemi Evelin Tătaru a interpretat monologul „Nesimțitul călător”, după Radu Paraschivescu.
   Ulterior, pe scenă au urcat membrii Trupei de Teatru „Birlic”, din Fălticeni, coordonați de Cristina Bacal, care au fost ovaționați de pu-blic, la finalul spectacolului de mișcare și sunete „Al cincilea anotimp”. Acesta a fost inclus în programul excursiei culturale „Pe urmele lui Birlic”, desfășurată la București, în perioada 13-15 februarie, în organizarea Asociației Fălticeni Cultural.
   Preotul Vasile Mihăilă, președintele asociației, a precizat că spectacolul, dedicat marelui actor Grigore Vasiliu Birlic, de la  dispariția căruia s-au împli-nit, pe 14 februarie, 42 de ani, a fost prezentat pe scena Teatrului „Nottara”, precum și la Cercul Militar Național din București. „Cei 17 actori ai trupei au vrut să vă aducă, după iarnă, «Al cincilea anotimp», care nu este altceva decât iubirea. Noi vă mulțumim că ne-ați primit și vă așteptăm la Fălticeni, ca să vedeți ce mai pregătim pentru acest an”, a spus președintele asociației din Fălticeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?