Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Zece zone din Focşani, deszăpezite ieri


   Activitatea de deszăpezire în Focșani s-a desfășurat ieri în 10 locații din oraș. Astfel, cu ajutorul a 29 de utilaje de încărcare și 43 de autobasculante, Primăria Focșani a deszăpezit 10 zone nevralgice din oraș. „Totalul utilajelor utilizate este de 29 utilaje de încărcare și 43 autobasculante. La acestea se adaugă bobcat-uri (minibuldozere) și echipe de muncitori pentru degajare manuală”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Focșani, Dan Cazaciuc.
   Zonele pe care s-a intervenit ieri sunt: Str. Cuza Vodă – sens giratoriu spre Tribunal, B-dul Unirii – între intersecția Ceas și intersecția cu Str. Åžtefan cel Mare, Str. Stefan cel Mare – intersecția cu B-dul Unirii și intersecția cu Str. Eroilor, B-dul Independenței, B-dul București, Cartierul Sud – străzi laterale, Str. Longinescu – 1 bobcat – trotuare, Str. Bucegi – intersecția Str. Brăilei cu Str. 1 Decembrie 1918, Str. Brăilei – intersecția cu Str. Bucegi cu intersecția cu Str. Pastia și Str. Pastia – spre intersecția cu Str. Bucegi.
   Pentru depozitare sunt trei rampe, care sunt menținute deschise de utilaje. Pentru situații deosebite, Primăria Municipiului Focșani are permanent deschisă linia de comunicare la telefon 0237/233333 și e-mail: primarie@focsani.info.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?