Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Hoţ meloman şi cu poftă de spumant


   Un bărbat din Vulturu va fi judecat după ce a prădat două locuințe. Pe unde a trecut, inculpatul a știut să se și trateze, dar și să ia cu el cele mai prețioase bunuri. Ar fi vrut să fure și bunurile din două mașini, numai că a fost prins la timp. Este vorba despre Gheorghe O., de 47 de ani. Procurorii au  consemnat în rechizitoriu că bărbatul a acționat noaptea, în perioada 11-15 ianuarie a.c.. Prejudiciul creat prin faptele sale este destul de mare, de aproape 30 de mii de lei.
   Procurorii spun în actul de sesizare a instanței de judecată, că într-una din serile în care ar fi acționat, inculpa-tul era băut. Când a pătruns într-o  locuință, pe care intenționa să o prădeze, a simțit căldură. Åži-a dat seama că cineva ar putea fi prin casă, așa că a părăsit incinta. A pus ochii pe o altă casă, unde a găsit o sticlă de vin spumant. Pofticios din fire, a desfăcut sticla și a consumat băutura. Pentru că nu era deranjat de nimeni, omul nostru s-a gândit că nu ar strica să se rela-xeze. A dat drumul la muzică, apoi s-a înfruptat cu bunătățile din frigiderul părții vătămate.
   La plecare, a încercat să ia cu el o valiză, în care și-a pus obiectele care l-au impresionat, dar și o drujbă. A fost surprins la ieșirea din locuință și, speriat, a abandonat valiza, dar nu a dat drumul la drujbă.
Inițial, a negat comiterea faptelor, dar ulterior a revenit asupra declarației. Acesta a povestit polițiștilor cu lux de amănunte cum s-au petrecut faptele. Unele bunuri, care au fost găsite, au fost predate părților vătămate, în timp ce păgubiții care nu au avut un astfel de noroc s-au constituit părți civile. 
Mare parte din bunurile sustrase au fost găsite în urma unor percheziții la locuința inculpatului, dar și la o persoană, care a declarat că le-a cumpărat de la Gheorghe, fără a ști de unde provin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?