Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO: Deputatul Dumitrescu a împărţit ajutoare


   Românii sunt solidari cu vrâncenii din localitățile sinistrate. Deputatul PSD de Vrancea, Cristian Dumitrescu, a împărțit ieri, ajutoare alimentare, mai multor persoane din Odobești. Alte câteva tone de ulei, zahăr, făină, mălai, pâine și conserve de carne vor ajunge la sinistrați în zilele următoare.
   Deputatul Cristian Dumitrescu a declarat că în astfel de situații, cei mai importanți sunt oamenii și nu trebuie precupețit niciun efort de întrajutorare. „Trebuie să fim solidari cu semenii noștri aflați în nevoi, care pe lângă problemele curente, se mai confruntă și cu căderi masive de zăpadă, viscol puternic, ce au dus la agravarea si-tuației lor. Orice ajutor din partea noastră este binevenit”, a spus Cristian Dumitrescu.
   Luni, conducerea PSD a trimis la Tănăsoaia un elicopter cu ajutoare alimentare constând în conserve de carne și pate, mălai, biscuiți, zahăr, ulei, orez, pâine și apă. Ieri, două elicoptere cu alimente au fost direcțio-nate spre Primăria Obrejița și Primăria Gugești.
   Organizația PSD Vrancea a demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru vrâncenii izolați. „Ninsorile abundente din ultima săptămână și managementul defectuos al autorităților guvernamentale au făcut ca în acest moment să avem, în județul Vrancea, localități izolate și câteva zeci de mii de oameni sinistrați. Sunt oameni care de zile bune suferă de frig, foame și sete. Este de datoria noastră, ca oameni în primul rând, să încercăm să-i ajutăm. De aceea, organizația PSD Vrancea a inițiat o campanie de întrajutorare a celor sinistrați, acțiunea desfășurându-se la sediul din Bulevardul Republicii din municipiul Focșani”, se arată într-un comunicat remis presei de președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan.
   „Cu această ocazie, țin să mulțumesc și celor care deja sunt printre sinistrați, dar și tuturor celor care vor dovedi cu siguranță că în Vrancea doar casele și drumurile au fost acoperite de zăpadă, nu și omenia”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?