Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Ajutoare pentru vrâncenii izolaţi de nămeţi


   Vrâncenii izolați de nămeți continuă să primească ajutoare din țară. Luni, conducerea PSD de la nivel național a trimis la Tănăsoaia un elicopter cu ajutoare alimentare, constând în conserve de carne și pate, mălai, biscuiți, zahăr, ulei, orez, pâine și apă. Tot luni și în aceeași localitate, ar fi trebuit să mai ajungă pe calea aerului alte trei transporturi, dar din cauza vremii nefavorabile, cursele nu au mai ajuns la destinație, urmând a fi reprogamate.
   Deputatul PSD de Vrancea, Cristian Dumitrescu, a făcut o colectă de alimente, care urmează a ajunge tot la sinistrați. Este vorba de aproximativ 2 tone de ulei, zahăr, făină, mălai, pâine și conserve de carne.
   La rândul lor, membrii organizației Vrancea a PSD au demarat o campanie de strângere de bunuri alimentare și nealimentare pentru vrâncenii izolați. „Ninsorile abundente din ultima săptămână și managementul defectuos al autorităților guvernamentale au făcut ca, în acest moment, să avem în județul Vrancea localități izolate și câteva zeci de mii de oameni sinistrați. Sunt oameni care de zile bune suferă de frig, foame și sete. Este de datoria noastră, ca oameni în primul rând, să încercăm să-i ajutăm. De aceea, organizația PSD Vrancea a inițiat o campanie de întrajutorare a celor sinistrați, acțiunea desfășurându-se la sediul din Bulevardul Republicii din municipiul Focșani”, se arată într-un comunicat remis presei de președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan.
   Potrivit aceluiași document, se poate dona orice lucru care ar putea fi de ajutor „zecilor de mii de vrânceni prizonieri în propriile lor case”. „Cu această ocazie, țin să mulțumesc și celor care deja sunt printre sinistrați, dar și tuturor celor care vor dovedi cu siguranță că în Vrancea doar casele și drumurile au fost acoperite de zăpadă, nu și omenia”, se mai arată în comunicatul semnat de Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?