Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Pubelele, golite de angajaţii CUP Salubritate


   Focșănenii adună din ce în ce mai mult gunoi în fața blocului, iar pentru câinii comunitari acest lucru reprezintă un real ospăț. Trag de saci și împrăștie gunoiul peste tot în jurul pubelelor.
Ieri, cu toate că drumul către rampa de gunoi nu a fost deszăpezit, angajații de la CUP Salubritate au ieșit prin Focșani pentru a ridica gunoiul. „Azi (ieri-n.r.) se ridică gunoiul din Focșani. Vom umple mașinile și le vom duce către rampa de gunoi de la Golești. Când se va debloca drumul, poate în această noapte, poate mâine, vom depozita gunoiul. Acolo e zăpada de 1,5 metri”, a declarat directorul CUP Salubritate, Viorel Profiroiu.
   El a precizat că factura nu va fi mai mică, asta pentru că tariful este calculat la cantitatea ridicată, nu la zilele de ridicări. „Nu este vorba de scăzut factura, pentru că noi nu pontăm zilele”, a adăugat Profiroiu. În acest week-end, se va lucra program normal, chiar prelungit, pentru ca Focșaniul să fie debarasat de gunoaie. O parte dintre pubele au fost deja scoase din nămeți pentru a putea fi ridicate, însă sunt străzi pe care nu a intrat niciun utilaj de deszăpezire și acolo va fi mai dificil de intervenit.
Mai grav este că drumul spre rampa de la Haret nu este practicabil, iar gunoiul nu poate fi transportat acolo. „Am discutat cu responsabilii CUP Salubritate. Åžoselele și drumurile interne nu sunt deschise, astfel că gunoiul nu poate fi transportat. E greu să ceri să se ajungă la Haret dacă nu se poate. Vor face o depozitare în caz de urgență și îl vor transporta după ce se deschid drumurile. Sunt convins că își dau tot interesul”, a spus șeful Gărzii de Mediu, Aurel Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?