Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Prosport Focşani a cucerit medaliile de argint la „Braşov Indoor Cup“


   În weekendul recent încheiat s-a desfășurat prima parte a turneului Brasov Indoor Cup, ediția a 3-a. Organizatorii, ACS Tâmpa Brașov, Direcția Sport și Tineret a Municipiului Brașov în colaborare cu AJF Brașov, au decis ca ediția din acest an a reputatului turneu de fotbal pentru copii să se desfășoare în 2 serii distincte pe categorii de vârstă datorită programei școlare. Astfel de joi 2 februarie până duminică 5 februarie, un număr de 49 de echipe din România și Republica Moldova s-au întrecut pentru prestigiu și premiile puse în joc la 2 categorii de vârstă U11 (2001) și U10 (2002).
   Marian Milea de la Prosport Focșani a fost desemnat de către organizatori cel mai bun jucător al turneului. Prosport Focșani a câștigat cinci meciuri până a se califica în finală cu Universitatea Cluj Napoca. Prosport Focșani a reușit o performanță deosebită în cadrul celui mai puternic turneu juvenil din România, lăsând în urmă sa echipe cu nume din fotbalul nostru.
   Trupa lui Laurențiu Muscalu și Adrian Schinește au câștigat grupa din care a făcut parte și s-a calificat în semifinalele turneului unde a trecut cu 2-1 de CSÅž Cîmpulung Muscel. „Prosport Focșani a făcut un turneu excelent. Elevii noștri s-au autodepășit reușind să facă meciuri foarte bune în față unor adversari redutabili. Brașov Indoor Cup este  turneu extrem de puternic unde vin cele mai bune echipe din România. Ne-am clasat pe locul al doilea, dar am reușit să dăm și cel mai bun jucător al turneului. Marian Milea de la Prosport a câștigat titlul de MVP-ul competiției”, a spus Laurențiu Muscalu, președintele Prosport Focșani.
   În clasamentul golgheterilor, Åžcoala de Fotbal Prosport Focșani are doi jucători în primele trei locuri. Atacantul Åžtefan Ciulin a înscris șapte goluri, Radu Florin a reușit să perforeze poarta adversarilor de șase ori, iar mijlocașul Rareș Dobrescu și-a trecut numele pe lista marcatorilor de cinci ori. „Un turneu reușit pentru Prosport Focșani dacă ne gândim că la Brașov au participat peste 120 de echipe la toate categoriile de vârstă”, a adugat, profesorul Laurențiu Muscalu.      

Marian Milea, cel mai bun jucător al turneului de la Brașov

   Mijlocașul Marian Milea a primit din partea organizatorilor titlul de cel mai bun jucător al competiției. „Un copil cu reale calități. L-am remarcat de la primul meci. Are ceva special în jocul său. Felicitări și mulțumim tuturor participanților pentru prezența la editia a treia a Cupei Brașov Indoor Cup”, a subliniat la finele turneului, Ciprian Jurubescu, președintele ACS Tâmpa Brașov.
   Åži Laurențiu Muscalu spune că Marian Milea a meritat pe deplin acest trofeu. „Marian Milea a fost de departe cel mai bun jucător al turneului și ne bucurăm că și organizatorii au remarcat evoluția sa pe durata întregii competiții. Prosport Focsani a arătat și la acest turneu că formează un grup unit cu care se pot face lucruri profesioniste”, a spus Muscalu. Vineri, 10 februarie, Brașov Indoor Cup III va continua cu categoriile de vârstă U9, U8 și U7.

Rezultatele echipelor vrâncene:
Prosport Focșani (grupa 2001):
8-1 cu CSÅž Brașovia Brașov,
13-1 cu Allstar Pucioasa,
4-0 cu Bența Brașov,
2-1 cu CSÅž Cîmpulung Muscel.
Finala mare: 0-3 cu Univ. Cluj Napoca.

Prosport Focșani (grupa 2002):
1-4 cu ACS Tîmpa Blue Brașov,
1-4 cu FC Bența II Brașov,
1-4 cu ACS Kinder Sg. de Mureș,
3-2 cu FC Bența I Brașov,
3-6 cu Dimsoft București (pentru locurile 21-22).

CSM Focșani (grupa 2002):
4-1 cu ACS Corona Brașov,
1-0 cu Mircea Eliade București,
3-2 cu CSM Făgăraș,
0-1 cu ACS Tîmpa Blue Brașov,
4-0 cu FC Bența I Brașov.
Partida CSM Focșani – Scoala de Fotbal Constantin Dumitru Pitești a fost anulată.

CSM Focșani (grupa 2001):
1-4 cu Steagu Roșu Brașov,
1-1 cu CSÅž Cîmpulung,
0-0 cu Junior Soccer Sf. Gheorghe,
2-1 cu FC Brașov,
0-6 cu Steagu Roșu Brașov.

Juventus Focșani (grupa 2002):
2-4 cu Petrolul I Ploiești,
2-2 cu ACS Tîmpa White Brașov,
2-1 cu ACS II Kinder Sg. de Mureș,
0-3 cu ACS Kinder I Sg. de Mureș,
0-4 cu ACS Od. Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?