Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Ana Roberta Anghel şi Valentina Tănase, performere la Memorialul „Dorin Melinte“


   După șase ediții reușite, competiția Memorialul „Dorin Melinte, organizată de DJST Bacău la Sala de Atletism, a strâns la start peste 430 de sportivi, reprezentând 29 de cluburi, din 15 județe: Suceava, Prahova, Neamț, Iasi, Bacău, Vrancea, Vaslui, Călărași, Sibiu, Covasna, Galați, Botoșani, Brăila, Brașov și Buzau. Singurul club vrâncean care a făcut deplasarea în orașul lui Bacovia a fost CSM 2007 Focșani, antrenorul Åžtefan Munteanu apelând la calea ferată pentru a ajunge la Bacău cu cele două sportive ale sale, Ana Roberta Anghel și Valentina Tănase.
   Eforturile depuse au fost răsplătite de atlete cu opt clasări pe podium. Ana Roberta Anghel a obținut două locuri I (la 60 metri garduri și săritura în lungime) și trei locuri II (la săritura în înălțime, aruncarea greutății de 3 respectiv 4 kilograme). Roberta a reușit al doilea timp al sezonului în proba de 60 metri garduri (9,27 secunde). Pentru atleta Valentina Tănase, întrecerea de la Bacău a reprezentat prima competiție în care a urcat pe podium la o întrecere de asemenea anvergură. Ea a obținut trei locuri I, în probele de 60 metri garduri și aruncarea greutății de 3 respectiv 4 kilograme. De subliniat faptul că sportiva și-a îmbunătățit recordul personal în proba de 60 metri garduri (rezultat 10.41 secunde).
   Premiile oferite de organizatori au constat în tricouri, diplome și cupe pentru toți sportivii situați pe podiumul de premiere. Pentru sportivele de la CSM 2007 va urma Campionatul Național de probe combinate (la sfârșitul lunii februarie) și Campionatul Național individual (2-3 martie, la București).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?