Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Dinamo II a lăsat Focşaniul pentru un stagiu în Antalya


   Echipa de fotbal CSM 2007 Focșani a rămas cu un singur meci de verificare susținut în acest an. După ce s-a impus cu 2-0 în fața colegei de serie, CSM Rm. Sărat și a ratat revanșa din cauza terenurilor impracticabile, o altă adversară a CSM-ului 2007 a declinat ofertă echipei de pe Milcov. Formația de liga a doua, Dinamo II București a efectuat un stagiu de pregătire la Slănic Moldova, a programat pentru astăzi un meci amical la Focșani, dar ieri, bucureștenii „s-au sucit” și au decolat spre Belek (Turcia). Ion Marin, antrenorul divizionarei secunde, va avea la dispoziție un lot de 30 de jucători, dintre care cel mai tânăr este juniorul Alexandru Ene, de 15 ani.
   Altfel, Dinamo II ar putea susține o partidă de verificare chiar împotriva echipei mari. CSM 2007 Focșani va disputa astăzi probabil un meci-școală cu formația de juniori republicani. Pe 11 februarie, CSM 2007 va întâlni pe Avîntul Jariștea (Superliga Vrancei), iar pe 15 februarie pe Gloria Buzău (liga a doua).

Nu ai rezultate, rămâi fără bani

    Directorul Comitetului Director al clubului CSM 2007 Focșani, Petre Plopeanu este tranșant.  „Nu vom mai arunca cu banii pe fereastră doar de dragul de a face sport. Cine muncește, va fi răsplătit și trebuie să păstrăm ce este mai bun. Vom pune în aplicare hotărârile Consiliului Local Focșani deoarece suntem subordonați acestui organism și vom pune accent pe activitatea seniorilor și vom pune în aplicare o strategie pe termen scurt, mediu și lung a clubului. Din păcate, am așteptat în zadar un plan pe care conducerea clublui să-l prezinte Comitetului Director. Consiliul Local poate opri finanțarea în orice clipă la secțiile care nu au rezultate”, a precizat Petre Plopeanu, directorul Comitetului Director de la CSM 2007 Focșani.

Juniorii republicani vor juca în play-off și play-out

   Compartimentul de copii și juniori din cadrul Federației Române de Fotbal a stabilit programul jocurilor din cadrul fazei a doua a Campionatului Național pentru juniori republicani, întreceri la care participă și cele două formații ale clubului CSM 2007 Focșani.
Juniorii A de la clubul CSM 2007 Focșani au făcut o primă parte de campionat excelentă, cu șapte victorii, două rezultate de egalitate și cinci înfrângeri, acumulând 30 de puncte, ceea ce îi situează pe locul șase.
   Această clasare le permite puștilor antrenați de Daniel Bănică să evolueze în play-off. La turneul zonal se vor califica primele două clasate din cele opt serii.

Programul echipelor focșănene:

juniorii A
– etapa I: la AFC Botoșani (4 martie),
– etapa a II-a: acasă cu LPS Vaslui,
– etapa a III-a: la CSMS Iași,
– etapa a IV-a: acasă cu LPS Iași,
– etapa a V-a: în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamț.

juniorii B:
– etapa I: în deplasare cu AFC Botoșani,
– etapa a II-a: CSM 2007 va sta,
– etapa a III-a: acasă cu AS FCM Bacău,
– etapa a IV-a: în deplasare cu LPS Piatra Neamț,
– etapa a V-a: acasă cu Ceahlăul Piatra Neamț,
– etapa a VI-a: în deplasare cu Spor-ting Vaslui,
– etapa a VII-a: acasă cu CSÅž Tg. Neamț,
– etapa a VIII-a: în deplasare cu CSÅž Botoșani,
– etapa a IX-a: acasă cu LPS Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?