Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Oraşul Panciu, afectat de vremea nefavorabilă


Ieri, frigul a alungat comercianții din Piața Agroalimentară din Panciu. La primele ore ale dimineții, doar trei vânzători înfruntau temperaturile scăzute, în speranța că se vor găsi cumpărători pentru marfa lor. „Se mai găsește câte cineva care își amintește că are de luat ceva de la piață. În rest, mai mult așteptăm decât vindem”, ne-a spus, zgribulit, unul dintre aceștia. Precauți, oamenii nu și-au etalat pe tarabe decât mostre din marfa pe care o aveau, preferând ca restul să o țină la adăpost, pentru a nu degera.
Vremea nefavorabilă a scurtat și ședința publică a Judecătoriei. Aceasta a durat mai puțin de o jumătate de oră, deoarece o parte din justițiabili nu au putut ajunge la instanță pentru a-și susține cauzele. Din acest motiv, în toate dosarele respective au fost acordate noi termene.
Tot ieri dimineață, și drumul județean DJ 205F, Tișița-Panciu, a fost blocat din cauza ninsorii căzute în noaptea de miercuri spre joi. Pentru deblocarea acestuia au fost trimise două ultilaje de deszăpezire, iar un echipaj de poliție a contribuit la reluarea traficului în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?