Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Sala de sport, loc de chermeze pentru primarul pedelist


Åžeful Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ), Iordache Bostan, consideră că organizarea de petreceri în sala de sport a Åžcolii din Cîmpineanca nu este „potrivită”.
Marți seara, mai mulți pedeliști din Cîmpineanca, ce au huiduit prin Piața Unirii din Focșani la manifestările dedicate Zilei Unirii, au fost invitați de primarul portocaliu Åžtefan Paraschiv la un chiolhan, organizat în sala de sport. La degustare a participat și fostul director al Åžcolii din localitate, Ion Dimitriu, nu actualul.  
Directorul actual al Åžcolii din Cîmpineanca, Valerian Graur, a declarat că sala de sport este a primăriei și nu poate evita astfel de situații, căci deciziile cu privire la activitățile ce au loc în sala de sport le ia primarul, respectiv pedelistul Åžtefan Paraschiv. „Sala de sport este în administrarea Consiliului Local deoarece comuna are Asociație Sportivă. Elevii de la școală folosesc încăperea doar vinerea. Nu am fost prezent la acea petrecere, eu eram în Focșani. Am auzit apoi ce s-a petrecut”, a declarat Valerian Graur. „Nu mi se pare potrivit să se organizeze astfel de evenimente în sala de sport, dar aparținând primăriei, directorul nu are nici un cuvânt de spus. Așadar, nu pot trage la răspundere directorul pentru acest lucru”, a declarat inspectorul școlar general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?