Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Directorii de şcoli, convocaţi la şedinţă


Directorii unităților de învățământ din județ sunt așteptați la raport, în cadrul unei ședințe programate să aibă loc pe 27 ianuarie, cu începere de la orele 10.00, la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ) Vrancea. Åžedința a fost amânată cu o zi, având în vedere condițiile meteo, mulți directori putându-se afla în imposibilitatea de a ajunge la Focșani.
Potrivit șefilor ISJ Vrancea, directorilor li se va prezenta raportul de activitate pe primul semestru al anului școlar 2011 – 2012, dar și planul managerial pe semestrul al II-lea. Se va prezenta, totodată, o informare privind calendarul activității de mentorat și formare continuă, ce va fi susținută de Janet Popoiu, director al Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani.
La ședința de vineri vor mai lua parte, alături de directorii unităților de învățământ din județ, și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Direcției de Sănătate Publică, dar și liderii de sindicat din învățământ.
Întâlnirea cu directorii va fi un bun prilej pentru ca aceștia să afle informații noi despre clasa pregătitoare, ca-lendarul înscrierilor și despre metodologia în baza căreia va funcționa aceasta.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?