Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Antrenorul Valentin Busuioc pleacă cu Naţionala peste Ocean


Echipa națională de rugby în 7 a României se pregătește pentru turneul de la Las Vegas, din Statele Unite ale Americii. Jucătorii antrenați de francezul Cristophe Reigt și focșăneanul Valentin Busuioc se reunesc pentru un cantonament de pregătire la Izvorani, programat în perioada 23 ianuarie – 5 februarie. Pe 6 februarie este programată plecarea spre Las Vegas, iar revenirea va avea loc în 12 februarie.
Din cei 15 jucatori selectați să participe la perioada de pregătire, doar 12 vor face deplasarea peste Ocean. „Numirea lui Valentin Busuioc în funcția de antrenor secund la Naționala în 7 reprezintă o încununare a rezultatelor de excepție pe care LPS Focșani le-a avut în ultimele sezoane ale Diviziei Naționale”, a spus directorul regional de dezvoltare din cadrul Federației Române de Rugby, focșăneanul Viorel Ion. 
Busuioc este născut în anul 1986 și a început rugby-ul la Clubul Sportiv Åžcolar Focșani, evoluând pe postul de aripă. Anul trecut, Valentin Busuioc a fost admis la Academia Română de Rugby. Tehnicianul focșănean a obținut 139 de puncte la examenul de absolvire a Academiei Române de Rugby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?