Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Naufragiul vasului ‘Concordia’, ‘anunţat’ acum şase luni de un anonim pe YouTube


Coincidențele se înmulțesc în jurul naufragiului vasului de croazieră ‘Concordia’. Acum șase luni, un anonim a prevăzut catastrofa pe YouTube. Oare era previzibil naufragiul navei italiene ‘Concordia’? Unii sunt de părere că vasul era blestemat, dovadă faptul că sticla de șampanie nu s-a spart la botezul vasului ‘Costa Concordia’ și acum noi elemente adaugă în fiecare zi puțin mister acestei drame maritime.
După declarațiile comandantului vasului, care afirmase într-un interviu din 2010 că nu i-ar plăcea deloc să fie în pielea comandantului ‘Titanicului’, dar și după incredibila coincidență muzicală – naufragiul a avut loc în timp ce într-unul din restaurantele de pe vapor răsuna muzica din filmul ‘Titanic’ -, fără a mai vorbi de faptul că tragedia s-a petrecut vineri 13, un comentariu postat acum șase luni pe YouTube alimentează cele mai nebunești teze.
Acum șase luni, un anume Bastien09bofficiel a publicat un mic comentariu pe marginea unui videoclip cu vasul ‘Costa Concordia’ postat pe YouTube. ‘Pachebotul ăsta se va scufunda’, scria atunci persoana a cărui identitate rămâne necunoscută. De atunci, comentariile nu încetează în privința acestui ‘clarvăzător’. Unii îndrăznesc chiar să se gândească la pista teroristă și-l acuză pe acest misterios Bastien09bofficiel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?