Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Mai greu decât se aşteptau


Formația de baschet a Liceului cu Program Sportiv Focșani a câștigat ieri cu emoții jocul disputat pe teren propriu împotriva Clubului Sportiv Åžcolar Ploiești, în cadrul etapei a treia a Campionatului Național Under 18, scor 73-66 (33-31). Focșănenii, antrenați de Mihai Petruț, au făcut o primă repriză mai slabă și au ratat de multe ori sub panou, în timp ce prahovenii au profitat pe contraatac și au speculat orice oportunitate.
Repriza a doua s-a jucat tot sub semnul echilibrului, dar baschetbaliștii formației de pe Milcov au fost mai inspirați și au concretizat mai multe acțiuni de atac, obținând o victorie meritată. LPS Focșani a evoluat ieri cu: Olaru, Neguroiu, Vechiu, Pîrvu, Mirea, Popovici, Å¢îbîrnă, Anghel, Chircă, Mihalcea, Ioniță și Seciu.
Runda viitoare (duminică), LPS Focșani va evolua în cadrul etapei a treia a Campionatului Național Under 18 în deplasare, pe terenul formației CSÅž Unirea Iași. Duminică, 22 ianuarie, va intra în teren și echipa Under 15 a LPS Focșani, care va evolua din nou pe teren propriu, în sala de sport a LPS, împotriva formației CS Dan Dacian București (ora 15.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?