Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

FC Panciu pleacă în cantonament pe 27 ianuarie


Locul patru la finalul turului ligii a treia la fotbal, echipa FC Panciu se pregătește de retur. Primul antrenament al FC Panciu în 2012 este programat pe 16 ianuarie, dată fixată de conducerea clubului. După două săptămâni de antrenamente zilnice pe Stadionul Orășenesc din Panciu, lotul formației păncene va pleca pe 27 ianuarie în cantonament, iar întoarcerea este programată pe 5 februa-rie. Conducerea echipei „dintre vii” are mai multe soluții pentru locația stagiului de pregătire și vor avea de ales între Gura Humorului și Tg. Neamț, locații în care fotbaliștii pănceni le-au „testat” în ultimii ani. Pe durata cantonamentului, FC Panciu va disputa și două partide de verificare. La nivelul lotului nu vor exista modificări majore. S-a renunțat la portarul Cernat, a fost transferat un alt goal-keeper, George Lazăr (vrâncean descoperit și format la CFT Juventus Focșani) și se încearcă completarea lotului cu alți doi jucători.
Păncenii au încheiat prima parte a turului ligii a III-a pe locul 4, la cinci puncte distanță de primul loc. „Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut în acest tur de campionat. Cu puțină atenție puteam avea o clasare mai bună. Mulțumim și factorilor de decizie din Panciu care sunt alături de echipa de fotbal”, le-a transmis jucătorilor săi antrenorul principal al echipei „dintre vii”, Ionică Serea.     Unul din oamenii care pun suflet, dar și patimă în activitatea echipei de fotbal FC Panciu este primarul orașului, Ion Petre. Edilul-șef al Panciului are planuri mari pentru returul ligii a treia. Pentru a crea condiții cât mai bune de antrenament și performanță pentru fotbaliștii care reprezintă cu cinste orașul păncean în competițiile naționale, Primăria și Consiliul Local din Panciu s-au angajat într-un amplu proces de modernizare a Bazei Sportive.

Lazăr, cel mai bun

Antrenorii și conducerea echipei de fotbal FC Panciu (locul 4 la finalul turului în eșalonul al treilea) au stabilit ierarhia celor mai buni fotbaliști care s-au evidențiat pe durata competițiilor din 2011. Cel mai bun jucător a fost desemnat portarul Gabriel Lazăr, treapta a doua a podiumului este ocupată de fundașul Cristi Gurguiatu, iar locul trei îi revine atacantului Cătălin Costin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?