Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Case în flăcări


Două familii din Vidra au rămas fără locuințe, care le-au fost mistuite de flăcări. Pompierii spun că este vorba de un incendiu extins, care a fost provocat de un coș de fum deteriorat.
Incendiul a fost anunțat miercuri, la prânz, în localitatea Cucuieți, la proprietatea lui Ion G.. La fața locului au ajuns două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vidra, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și 10 subofițeri. La sosirea la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violență la acoperișul unei anexe, construit din lemn cu învelitoare din șindrilă, pe o suprafață de 70 metri pătrați. Focul s-a extins și la casa vecinei, Georgeta L., construită la aproximativ un metru distanță față de respectiva anexă.
Pompierii militari au acționat pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, dar și pentru protecția construc-țiilor învecinate, deoarece la distanță mică de cele două construcții erau amplasate o altă locuință și o fânărie, în care erau depozitate plante furajere. Potrivit pompierilor, la proprietatea lui Ion G. au ars 70 metri pătrați din acoperișul anexei, articole de mobilier, obiecte de uz casnic, dar și documente de identitate. La cea a Georgetei L. au ars 10 metri pătrați din acoperișul locuinței, construit din lemn cu învelitoare din tablă.
Pompierii au mai avut intervenții și câteva ore mai târziu. La ora 18.30, ei au plecat în trombă spre comuna Slobozia Ciorăști, pentru a lichida un incendiu izbucnit la proprietatea lui Ion G. De asemenea, pompierii de la Panciu au avut de lucru, după ce 200 de kilograme de deșeuri, depozitate într-o pivniță dezafectată, s-au aprins de la o lumânare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?