Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Copil tâlhărit de doi adolescenţi


Un băiat de 13 ani a fost tâlhărit, în timp ce se afla în Piața Unirii din Focșani. Luni seara, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că minorul G. S., de 13 ani, din municipiu, a fost deposedat, prin amenințări verbale, de suma de 50 lei. Copilul în timp ce se afla în Piața Unirii. La scurt timp după sesizarea faptei, polițiștii i-au identificat și pe principalii suspecți. Este vorba de Luigi Cosmin D. și Daniel George S., ambii de 17 ani, din Focșani.
În urma cercetărilor, împotriva lui Luigi Cosmin D. s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore. În cursul zilei de ieri, el a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă și a primit mandat de 19 zile.
Polițiștii l-au reținut doar pe Luigi Cosmin D. deoarece acesta nu este la prima abatere. În urmă cu ceva timp, el a mai comis o faptă asemănătoare.
Åžeful Poliției municipiului Focșani, comisarul Gicu Avasiloaie, îi sfătuiește pe cetățeni să anunțe imediat poliția în astfel de cazuri. „Sfătuim cetățenii să evite locurile întunecate și să nu țină la vedere bunuri sau sume de bani. În cazul în care cad victime ale unor infracțiuni, îi sfătuim să anunțe poliția imediat”, spune comisarul Gicu Avasiloaie.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?