Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Condiţii de securitate fără precedent pentru Beyonce şi fetiţa sa


Bodyguarzi care au închis accesul într-o aripă întreagă a spitalului și uși blindate – noi detalii ies la suprafață cu privire la condițiile de securitate fără precedent de care s-a bucurat Beyonce la maternitatea spitalului Lenox Hill din New York, unde a născut sâmbătă noapte prin cezariană o fetiță, conform Daily News.
Beyonce a născut prin cezariană la etajul 6 al clădirii, locul unde se află și unitatea de terapie intensivă pentru nou-născuți NICU (Neonatal Intensive Care Unit). După ce a născut la etajul 6, Beyonce a fost mutată pentru a se recupera  într-o rezervă de la etajul 4 într-o aripă a clădirii închiriată în totalitate pentru securitatea sa. Numeroșii bodyguarzi ai vedetei nu au lăsat pe nimeni să treacă prin această aripă a clădirii și au oprit și accesul celorlalți părinți care doreau să-și vadă copiii aflați la etajul 6, la terapie intensivă.
Rezerva închiriată de Beyonce a fost de asemenea renovată integral, aparatura medicală a fost schimbată iar reprezentanții divei au instalat la intrare o ușă blindată cu câteva luni înainte ca Beyonce să nască.
Un cadru medical din maternitate a declarat fără a-și declina identitatea că Beyonce și Jay-Z au plătit nu mai puțin de 1,3 milioane de dolari pentru aceste privilegii. „Rezerva ei este protejată antiglonț și este concepută special pentru nevoile ei”, a comentat cadrul medical.
Unul dintre tăticii care avea două gemene în unitatea NICU, Neil Coulon, a comentat pentru presă faptul că i s-a interzis accesul la proprii săi copii. „De trei ori nu m-au lăsat să intru și doreau de vineri să blocheze culoarul. Sunt copii cu probleme de sănătate, care se află la terapie intensivă, și acționezi ca și cum spitalul ți-ar aparține? Nu cer decât să primesc scuze’, a spus el, precizând că în cele din urmă a putut să-și vadă fetele însă respectând niște condiții impuse de bodyguarzi. „Ne-au închis în unitatea de terapie intensivă și ne-au spus că nu putem ieși pe hol timp de 20 de minute. După ce a trecut acest interval de timp m-am întors în salonul de așteptare de unde am fost dat afară împreună cu familia și prietenii mei”, a mai precizat el. „Åžtiu că au plătit 1,3 milioane de dolari și că eu am cerut numai o cameră individuală. Însă tratamentul de care am avut parte este departe de cel ideal. Soția mea a născut gemeni. Este obosită și se află într-un tip de cameră pe care n-am rezervat-o’, adaugă Neil Coulon. Åži alți părinți indignați au făcut plângere la conducerea spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?