Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

Dinamo l-a „furat“ pe Cosmin Matei


Flacăra războiului dintre Steaua și Dinamo s-a aprins din nou, după ce patronul Stelei, Gigi Becali i l-a suflat de sub nas „câinilor” pe Pârvulescu. Acționarul dinamoviștilor, Cristi Borcea a promis răzbunare și s-a repliat repede cu transferurile lui Strătilă și Curtean, dar Tameș, Bicfalvi și Goga sunt ultimele ținte ale lui Borcea înainte de a se retrage. Până atunci însă, Dinamo a perfectat ieri transferul lui Cosmin Matei.
Fostul stelist, care a evoluat ultima dată la Astra, a semnat cu gruparea din Åžtefan cel Mare. Cosmin Matei a venit la Steaua în 2010 și a evoluat doar în 4 partide în Liga 1 pentru roș-albaștri, nereușind să înscrie niciun gol. Gigi Becali a fost realmente fermecat de talentul lui Cosmin Matei, pe care l-a poreclit „noul Hagi”.
Cosmin Matei este considerat un împătimit al jocurilor de noroc. În urmă cu mai bine de un an, mijlocașul a fost surprins alături de Bogdan Stancu, Alex Pițurcă și Cristi Tănase la un casino în București, moment în care a intrat în dizgrația conducerii. În cele din urmă a fost dat afară de Mihai Stoica și a ajuns la Astra Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?