Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Baschetbaliştii LPS-ului au mers la Galaţi pe banii lor


Echipa de baschet Under 15 a Liceului cu Program Sportiv Focșani a debutat cu o victorie, 56-49 obținută pe terenul formației Phoenix Galați la faza de calificare pentru turneul semifinal al Campionatului Național. Focșănenii, antrenați de Mircea Petrișor au intrat mai greu în meci și, cu cinci minute înainte de final erau conduși cu o diferență de șapte puncte, dar finalul a fost decisiv și, printr-o mobilizare exemplară, LPS a obținut o victorie meritată.
Din păcate, datorită faptului că Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului nu a virat niciun leu în acest an către Liceul cu Program Sportiv Focșani, echipa focșăneană a fost nevoită să apeleze la o soluție inedită pentru a face deplasarea la Galați. Fiecare component de pe Milcov a contribuit cu suma de 20 de lei, contravaloarea transportului, pentru a putea juca în cadrul partidei oficiale. Etapa viitoare (duminică), LPS Focșani va evolua în Sala Sporturilor împotriva formației CSÅž 6 Dinamo București.
Tot duminică, echipa Under 18 a Liceului cu Program Sportiv Focșani a pierdut, 54-66 pe terenul grupării CSU Brașovia Brașov, gazdele făcând diferența în ultimele cinci minute ale partidei, când au profitat de o condiție fizică superioară. Runda viitoare, LPS Focșani (antrenor Mihai Petruț) va evolua pe teren propriu cu CSÅž Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?