Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Beyonce a născut o fetiţă


Beyonce a născut o fetiță, care a primit numele Blue Ivy Carter, aceasta fiind primul copil al cântăreței și al soțului său, rapperul Jay-Z. Cântăreața în vârstă de 30 de ani a născut prin cezariană, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un spital din New York, după cum au declarat mai multe surse.
Beyonce s-a internat vineri noaptea la spitalul Lenox Hill din New York. Pentru a avea parte de discreție, cântăreața s-ar fi înregistrat la spital sub numele Ingrid Jackson și ar fi închiriat un întreg etaj al clinicii, pentru care ar fi plătit suma de 1,3 mi-lioane de dolari. Celebrități din lumea muzicală americană, printre care Russell Simmons și Rihanna, s-au grăbit să îi felicite pe Beyonce și pe Jay-Z pentru nașterea primului lor copil. „Bine ai venit pe lume, prințesă Carter! Cu dragoste, mătușa Rih”, a scris cântăreața Rihanna pe contul său de Twi-tter.
Beyonce și Jay-Z au o relație din 2002 și s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. De mai mulți ani, fanii și presa făceau speculații în legătură cu momentul în care vor avea un copil. Deși sunt considerați niște superstaruri ale muzicii actuale, au rămas întotdeauna discreți în ceea ce privește relația lor. Be-yonce Knowles și Jay-Z s-au si-tuat, în 2011, pe locul al doilea în topul celor mai bogate cupluri de vedete, realizat de Forbes.
Ei au obținut încasări importante din vânzările de albume și din concertele susținute, dar și din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum L’Oreal, DirecTV, General Mills etc. Beyonce a câștigat 35 de mi-lioane de dolari în perioada mai 2010 – mai 2011, iar Jay-Z a obținut încasări de 37 de mi-lioane de dolari.
Totodată, la începutul lunii august, revista Forbes a anunțat că rapperul american Jay-Z ocupă, cu câștigurile sale, prima poziție în topul celor mai bogați artiști hip-hop din lume.
Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârșitul anilor ‘90 în calitate de membră a Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Beyonce este una dintre cântărețele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child și alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Be-yonce a jucat în filme precum „Dreamgirls” (2006) și „Cadi-llac Records” (2008).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?