Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Armele lui Bonnie şi Clyde vor fi scoase la licitaţie


Arme care au aparținut renumitului cuplu de jefuitori americani Bonnie Parker și Clyde Barrow vor fi scoase la licitație. Organizatorul licitației este casa Mayo Auction&Rea-lty, evenimentul urmând să aibă loc la 21 ianuarie, în Kansas City, statul Missouri.
Primul lot de arme care va fi scos la licitație va fi compus din pistolul mitralieră Thomspon și arma de vânătoare Winchester. Cele două arme au fost confiscate în aprilie 1933 din casa în care cei doi atacatori se ascundeau de poliție. Bonnie și Clyde înșiși au reușit atunci să se ascundă, iar armele lor au fost predate la scurt timp polițistului Mark Lairmore, a cărui familie este încă proprietara lor. În 1973, rudele lui Lairmore au predat armele spre păstrare Muzeului Poliției.
Cel care va cumpăra armele la licitație va trebui să obțină un permis pentru deținerea lor. Deocamdată, nu s-a făcut nici măcar o estimare a prețului care ar putea fi oferit pentru cele două arme ale lui Bonnie și Clyde.
Bonnie Parker și Clyde Barrow     și-au desfășurat activitatea infracțională în SUA în anii Marii Depresii. Cuplul de jefuitori a fost ucis în 1934 în Louisiana. Cei doi au devenit personaje ale mai multor creații artistice: cântece, filme și chiar benzi desenate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?