Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Silueta de după sărbători


De cele mai multe ori, după sărbători silueta noastră nu mai arată așa cum ne-am dori. Acest lucru se datorează fie faptului că mâncăm în exces, neținând cont de caloriile și toxinele pe care organismul nostru le primește, fie consumăm mai mult mâncăruri nesănătoase. Indiferent de motivul pentru care ne bucurăm de bucatele alese de sărbători, corpul nostru are de suferit într-o anumită măsură. Răspunsul pe care îl căutăm în acest moment este cel legat de menținerea siluetei. Cel mai important lucru este să respectăm micul dejun, netrecând peste el. Apoi, este bine să păstrăm între mese o distanță de 4 ore. Excesul de grăsime și pierderea în greutate este una dintre problemele cu care se confruntă foarte multe persoane la noi în țară și totodată în întreagă lume.
Cu toate acestea, problemele se pot trata printr-o alimentație sănătoasă constanță și un regim regulat de exerciții fizice. Într-o perioadă de vacanță – în medie – o persoană poate lua între 1 și până la 3 kilograme, mai ales cele care consuma și alcool. De aceea, după concediile de sărbători este bine să facem o cură de detoxifiere, pentru a ne simți bine, a pierde din greutate și a avea un plus de energie. Curățarea și detoxifierea organismului sunt esențiale pentru recâștigarea energiei. De asemenea, postul pe o perioadă de 3 până la 5 zile poate constitui o bună metodă, simplă și eficientă, de a elimina toxinele, consumând totodată în tot acest timp suc organic.
Evitarea alimentelor solide pentru mai multe zile poate ajuta la curățarea și purificarea sistemului digestiv. Legumele proaspete contribuie și ele la curățarea întregului organism. În cazul în care vreți să urmați o cură ceva mai agresivă, este recomandabil să consumați timp de 10 zile suc de lămâie.
Înainte de a începe o dietă, do-cumentați-vă și consultați medicul de familie. O dietă bazată pe fructe va avea efecte uimitoare asupra corpului și asupra sănătății dumneavoastră, suprimând compușii toxici, stimulând funcția cognitivă și capacitatea mentală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?