Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

A bătut palma cu PDL-iştii, să mai rămână câteva luni în post


Se aude că „generalul” Bostan a bătut palma cu pedeliștii să mai rămână câteva luni în post, până iese la pensie, după care se spală pe mâini, poate să vină chiar Rogoz cu mamițica, pe el nu-l mai interesează. Până una alta însă, trebuie să facă schimbări pe ici pe colo, prin conducerile școlilor, pe la inspectorat, să pună de-ai lor, portocalii, nu contează că n-au cu ce, săraci cu duhul fiind.
De exemplu, noul inspector pentru implementarea descentralizării instituționale, Decebal Robert Graur este fratele lui Cătălin Graur, șeful pedelist de la DSP. Fost-a dânsul profesor de matematici la Botta, în Adjud, unde, cică, ar fi cerut câte 50 de lei elevilor pentru o broșură și dus a fost. Noi nu credem însă astfel de zvonuri. Se mai zice că, profesor fiind acum la Colegiul „G.G. Longinescu” din Focșani, stă mai mult prin concedii medicale. O fi având omul probleme de sănătate.
Dar fiindcă tot veni vorba despre liceul din Adjud… ni se pare cam ciudat că și Graur și Rogoz și Bostan (!!!!) provin toți din această adevărată pepinieră de șefi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?